Şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Meriç'e giderek 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlıklarına seçilen ve kendisini ziyaret eden Belediye Başkanlarına iade-i ziyaretlerde bulundu. Vali Canalp ziyaretlerin ardından ilç

GÜNDEM 23.05.2019 13:54:00 0
Şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

İlk olarak Meriç Belediyesi’ne giden Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Erol Dübek tarafından belediye girişinde karşılandı. Belediye Başkanı Erol Dübek’i tebrik eden Vali Canalp, bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Meriç Belediyesi ziyaretinin ardından Subaşı Belediye Başkanı Hasan Çatalkaya' ya iade-i ziyarette bulunan Canalp, Belediye binası önünde Başkan Çatalkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar tarafından karşılandı.

 

VALİ GÜNGÖR İLE GÖRÜŞTÜ

 

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası, Meriç ilçesine bağlı Küplü Belediye Başkanlığı görevine seçilen Gökmen Altay'a da iade-i ziyarette bulundu. Vali Ekrem Canalp, ziyaretin ardından beldede esnafı ziyaret etti. İade-i ziyaretlerini tamamlayan Edirne Valisi Ekrem Canalp,  Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör'ü ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

 

İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

 

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Meriç ilçesinde yaptığı iade-i ziyaretler ve esnaf ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan şehit yakınları ve gazilere verilen iftara katıldı. Meriç Kaymakamlığı tarafından ilçede ikamet eden şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftara Vali Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp, Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA