Asfalt kazıma çalışmaları tamamlandı    

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt çalışması öncesinde TESKİ, TREDAŞ ve GSM şirketleri tarafından yürütülen altyapı çalışmaların

GÜNDEM 23.05.2019 13:51:00 0
Asfalt kazıma çalışmaları tamamlandı    

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan yetkililer “Reşadiye ve Muhittin Mahallelerini birbirinden ayıran Şinasi Kurşun Caddesi'nde serili asfaltın TESKİ, TREDAŞ ve GSM şirketleri tarafından yürütülen elektrik, kablo TV ve fiber optik alt yapı çalışmaları ve hava şartlarından dolayı yıpranmasının ardından harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kazıma makinesi ile zeminde bulunan asfaltı kazıyarak kaldırdı. Ekipler yürütülen asfalt kazıma çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serimi öncesinde son kontrollerini yaparak yolu tekrar ulaşıma kapadı” dedi.

 

 

ZEMİN MALZEMESİ OLARAK KULLANILACAK

 

Bir kısmı tamamlanan çalışmaların ardından Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt serimi yapılacağını ifade eden yetkililer “Birinci etabın tamamlanmasıyla birlikte çalışmalar etaplar halinde devam edecek. Öte yandan asfalt kazıma çalışmalarının ardından zeminden alınan kırpıntı asfalt ise farklı yerlerde zemin malzemesi olarak kullanılacak” dedi.

 

Ruşa ELMA