'Türkiye 100' Listesinde Tekirdağ'dan 3 firma yer aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) "Türkiye 100" adıyla açıkladığı Türkiye'nin Hızlı Büyüyen Şirketleri'ne ilişkin analizinde Tekirdağ'dan 3 şirket ye

GÜNDEM 21.05.2019 14:37:00 0

Bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Türkiye’nin daha çok büyümesine, zenginleşmesine katkı sağlayan tüm şirketlerimizi yürekten kutluyorum. Tekirdağ’dan listeye giren şirketlerimizle gurur duyuyorum.” dedi.19 Mayıs 1919 Milli mücadelenin 100. yıldönümünde Samsun’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerine teslim edilen ve Türkiye 100 listesinde 22. sırada yer alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 8. Meslek Grubunda faaliyet gösteren DGC Yapı – Mehmet Can Aybaş, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

3 FİRMA YER ALDI

 

Ziyarette konuşan Başkan Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekmek ve küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek için Türkiye 100 programını düzenlemesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Ticareti, büyümeyi, ihracatı ve istihdamı sürdüren bu şirketlerimiz ülkemizin başarılı girişimciliğinin, yılmadan çalışmasının, üretmesinin ispatıdır. 100 firma arasında şehrimizden 3 firmanın yer alması bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Türkiye 100 listesinde Odamız üyesi Mehmet Can Aybaş’ı, Tachyon Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Beşel Basım San. ve Tic. A.Ş. firmalarını Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ