19 Mayıs için pedal çevirdiler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılında, 100 genç bisikletçi Tekirdağ'da bir araya geldi. Süleymanpaşa, Saray, Ergene, Muratlı, Şarköy, Çerkezköy, Hayrabolu, Marmaraere

GÜNDEM 20.05.2019 18:02:00 0
19 Mayıs için pedal çevirdiler

Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanında düzenlenen bisiklet turuna Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

 

Süleymanpaşa, Saray, Ergene, Muratlı, Şarköy, Çerkezköy, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara, Çorlu ve Kapaklı’da faaliyet yürüten bisiklet kulüplerinin yer aldığı turda, katılımcılar Türk Bayrakları ve Atatürk fotoğrafları eşliğinde sahilde bisikletleri ile tur attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu.

 

CUMHURİYETİ GENÇLERE EMANET ETTİ

 

Mustafa Kemal Atatürk'ün, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE