Yurt Partisi'nin iftarında bir araya geldiler

Yurt Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi. Butçular Sokak'taki Çerkezköy Çayevi önünde düzenlenen iftar programına yüzlerce kişi katıld?

GÜNDEM 20.05.2019 15:26:00 0
Yurt Partisi

İftar önce davetlileri tek tek karşılayan, iftar boyunca da yakından ilgilenen Yurt Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ali Yurt, Ramazan Ayının hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve mağfiret ayı olduğunu belirterek “Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan’ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Ramazan Ayı’nın buna vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah’tan, Ramazan Ayı’nın, şahsımız, ailemiz, milletimiz, bütün İslâm âlemi ve insanlık için barış, kardeşlik ve huzur getirmesini, Ramazan’ın bereketinden tüm insanlığın nasiplenmesini niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

SEMA GÖSTERİSİ İLGİYLE İZLENDİ

 

İftar programının ardından İstanbul Arzuhal Semazen Ekibi gösteri sundu. Sema gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken, cep telefonlarına sarılan vatandaşlar sema gösterisinin fotoğraf ve videosunu çekerek anı ölümsüzleştirdi.

 

Haber  / Gülveren ALTUNOĞLU