THK, fitre ve zekat topluyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Kurumu fitre ve zekât toplamaya devam ediyor. Türk Hava Kurumu Şubesi, Çerkezköy ve Kapaklı'da toplam 14 bin 725 adet fitre ve zekat zarfı dağıttı.

GÜNDEM 17.05.2019 18:28:00 0
THK, fitre ve zekat topluyor

Çerkezköy ve Kapaklı’da toplam 38 okul ile 24 mahalle muhtarlığına fitre ve zekat zarfı dağıtımı yaptıklarını belirten Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül “Fitre ve zekat zarflarına geçen yıla oranla bu yıl daha fazla talep oldu. Bu nedenle fazla zarf dağıttık. Fitre ve zekat zarfı almak isteyenler Belediye binasının 4’üncü katındaki şubemize başvurabilirler” dedi.

 

ÇALIŞMALARI BİZE GÜÇ VERİYOR

 

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da muhtarların fitre ve zekat zarfı konusunda kendilerine çok yardımda bulunduğunu söyleyen Zümbül “Onların hassas çalışması bizlere güç veriyor” dedi. Bu yıl Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin de büyük destek vermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Zümbül, önceki yıllarda bu çalışmanın paydaş kurumlarda yapıldığını, fakat son 3 yıldı zarflardan çıkan gelirin tamamının Türk Hava Kurumu’na kaldığını söyleyen Zümbül, kendilerine destek olan kurum ve kişilere teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE