İrmet, muhtarları iftarda ağırladı

Özel İrmet Hospital Hastanesi, Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Vize'de görev yapan mahalle muhtarlarını Kapaklı Business Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı. Yemekte konuşan hastanenin yÃ?

GÜNDEM 17.05.2019 17:30:00 0
İrmet, muhtarları iftarda ağırladı

Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital Hastanesi, Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Vize’de görev yapan mahalle muhtarlarını Kapaklı Business Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı.

 

“7 KITADAN HASTALARIMIZ VAR”

 

İftarın ardından konuşan Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker, muhtarların 31 Mart seçimlerinde halkın takdiri ile göreve geldiğini belirterek, muhtarlara başarılar diledi. 24 yıldır Çerkezköy’de görev yaptığını ve Çerkezköy’de görev yapan en eski uzman doktorlardan birisi olduğunu kaydeden Türker “Buraya geldiğimde yeni devlet hastanesi kuruluyordu. Eczaneye uğradığımda insanlarımızın ayağı alışmış kontrol için İstanbul’a ve Çorlu’ya gittiklerini duydum. İnsanlar bizlere hastane açarsanız hastanız olmaz dediler. Geldiğimiz noktada dünyanın yedi kıtasından hastalarımız var” dedi.

 

 

TRAKYA’NIN BİRÇOK İLİNDEN ÇOK DAHA ÜST DÜZEYDE

 

Çerkezköy’ün sağlıkta ulaştığı noktanın Trakya’nın birçok ilinden çok daha üst düzeyde olduğunu kaydeden Türker, Çerkezköy nüfusunun giderek artacağını, ihtiyaçlarının fazlalaşacağını, Çerkezköy’ün çok daha donanımlı büyük bir hastaneye ihtiyacı olacağını öngördüklerini ifade ederek “16 yıl önce 20 yataklı, bin 200 metrekare alanda 4 ana branşta hizmet veren Remzi Garip Hastanesini aldık. 4-5 yıl sonra bu hastaneyi tamamen kendi emek ve çabamızla yaptık” dedi. Mevcut hastanenin yanındaki arsayı da satın aldıklarını belirten Türker “Biz bu hastaneyi ‘Biz de hasta olursak bu hastanede tedavi olacağız’ prensibi ile kurduk” dedi.

 

“KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Özel İrmet Hospital Hastanesi’nin donanım ve hekim kadrosu ile İstanbul’da bulunan birçok A sınıfı hastane ile aynı seviyede olduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Avrupa’nın ve dünyanın dört bir yanından gelen hastalara da sağlık hizmeti verdiklerini dile getirerek “Hastanemizin dördüncü katını yabancı hastalardan oluşuyor. En iyi reklam hasta memnuniyetidir. Biz bu işi yapmaktan ve hastaların iyi olduğunu görmekten zevk alıyoruz” dedi. Türker, bölgede kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Özel İrmet Hospital Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Hastane Yönetim Kurulu Başkanları Op.Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Hastane Başhekimi Dr. Hakkı Burç Baykaran, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan, Kurumsal İletişim Tanıtım Pazarlama Uzmanları Burçin Biçer ve Mustafa Çayıroğlu, Türkiye Muhtar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Vize’deki mahalle muhtarları katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU