NKÜ ile BİLSEM işbirliği protokolü imzaladı

Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı ile Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi  (BİLSEM) işbirliği yapacak. 2 kurum arasında hazırlanan işbirliği protokolü imza altına alındı.

GÜNDEM 15.05.2019 11:30:00 0
NKÜ ile BİLSEM işbirliği protokolü imzaladı

İmzalanan protokole göre NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı ve BİLSEM işbirliği neticesinde ilk ve orta öğretim düzeyindeki seçilmiş, özel yetenekli öğrencilere yaparak, yaşayarak ve eğlenerek bilimsel, sanatsal ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama ve sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırmanın amaçlandığını belirten yetkililer, protokolün Namık Kemal Üniversitesi ve Bilim Sanat Merkezi ile ilgili işbirliği faaliyetlerini ve bu işbirliğine ilişkin esasları da kapsadığını belirtti.

 

İMZALAR ATILDI

 

Protokol Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ile BİLSEM Müdürü Ferruh Topuz tarafından imzalanırken, imza töreninde NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda Göksu, BİLSEM Müzik Öğretmenleri Melih Patoğlu, Savaş Bölücü, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in eşi Selda Şahin ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı’nın eşi Hatice Çakıcı da yer aldı.

 

Haber / Emrullah ELMA