İhtiyaç sahibi özel insanların yüzünü güldürecekler

Çerkezköy Belediyesi, Atatürk İlkokulu öğrencilerinin plastik kapak kampanyası kapsamında biriktirdikleri kapakları, öğrenciler ile birlikte geri dönüşüm firmasına teslim etti. Öğrenciler tarafınd

GÜNDEM 14.05.2019 16:55:00 0
İhtiyaç sahibi özel insanların yüzünü güldürecekler

Çerkezköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü, Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerinin Eylül 2018 tarihinden bu yana biriktirdiği kapakları, öğrenciler ile birlikte Çerkezköy Belediyesi sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması Yuni Geri Dönüşüm Tesisi’ne teslim etti. Toplamda 130 kilogram kapak toplayan Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri, topladıkları kapaklar karşılığında öğretmenlerinden birer adet kitap hediye aldılar.

 

2 ADET TEKERLEKLİ SANDALİYE TESLİM EDİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi’nin sözleşmeli geri dönüşüm firması Yuni Geri Dönüşüm de Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerine ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edilmek üzere 2 adet tekerlekli sandalye vermeyi taahhüt etti. Tekerlekli sandalyeler teslim alınmasının ardından Çerkezköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü personeli ve öğrencileri ile birlikte ihtiyaç sahiplerine teslim edilecektir.

 

Haber / Özge MERİÇ