Çerkezköy TSO'dan Ramazan yardımı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak dağıtılan erzak kolileri bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere tesli

GÜNDEM 13.05.2019 17:25:00 0
Çerkezköy TSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk kapsamında her yıl Ramazan ayında yaptığı ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi dağıtımını bu yıl da başlattı. Toplam bin adet erzak kolisi, Çerkezköy, Kapaklı, Saray’da ikamet eden ve Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri ile Meslek Komite Üyeleri tarafından tespit edilen ailelere teslim ediliyor.

 

 

"BİRLİK, BERABERLİK VE PAYLAŞMA AYI"

 

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 14 çeşit ürünle bir ailenin temel mutfak ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenen erzak kolileri dağıtımı hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Kozuva, "Birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz. Meclis ve Meslek Komite Üyelerimizin de gayretleriyle gerçekleştirdiğimiz bu projemizle amacımız, toplumsal dayanışmanın ve paylaşma kültürünün sürdürülmesidir" şeklinde konuştu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU