Mahalle İftarları Yakuplu Mahallesi'nde başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca toplam 6 mahallede düzenlenmesi planlanan "Mahalle İftarları" programının ilki Yakuplu Mahalle sakinlerinin katılımı ile yapıldı.

GÜNDEM 13.05.2019 17:11:00 0
Mahalle İftarları Yakuplu Mahallesi

Yakuplu Mahallesi'nde hazırlanan iftar programına Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek, Muharrem Şen, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

 

VATANDAŞLARIN RAMAZAN AYINI KUTLADI

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, iftar programında masaları dolaşarak vatandaşların Ramazan aylarını kutladı. Başkan Ata, bu mübarek ayda ilçe halkıyla bütünleşmek ve onlarla her zaman birlikteliğimizi göstermek adına böyle bir Ramazan etkinliği programı hazırladıklarını belirtti. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata,  Marmaraereğlisi  halkını iftar programlarına davet ederek, bu yılki iftar etkinliklerinde ilçe halkıyla beraber olacaklarını belirtti. Başkan Ata, "Bu mübarek Ramazan ayında iftar sofralarımızda hep birlikte olmak istiyoruz. Ramazan ayının Tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Marmaraereğlisi halkına öncelikle bizlere gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin bu ilgisine layık olmaya çalışıyoruz. Bu mübarek ayda her mahallemizde sizlerle buluşmak istedik. Kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve teşriflerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime saygılarımı sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum.  İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder. Bu anlamlı günde aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir hemşerime bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ