Kızılay bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kızılay Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi dağıtmaya başladı. Kızılay Şube Başkanı Hasan Karaca hayırsever vatandaşl

GÜNDEM 10.05.2019 14:18:00 0
Kızılay bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Karaca, Vatandaşlardan gelen erzak kolilerinin dağıtımına birkaç gün içinde başlayacaklarını ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen yardım severlerin desteklerini beklediklerini de ifade etti. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı  Hasan Karaca, ramazan yardımlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ı  olarak ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de her yıl olduğu gibi bu yılda  erzak yardım kampanyası yapmaya devam ediyoruz" dedi. 

 

“YARDIMLAR GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR”

 

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı  Hasan Karaca, "Vatandaşlarımızın Kızılay şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz" dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Karaca, "Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyoruz ve erzak paketlerini bu kişilere teslim ediyoruz.Dolayısıyla gerçek ihtiyaç sahiplerinin faydalanmasını sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber/Servet AYTEN