Sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar

GÜNDEM 10.05.2019 13:51:00 0
Sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına devam ediyor. İhtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, Şarköy'de bulunan Arif Hikmet Caddesi'nde TESKİ ve diğer kurumlar tarafından yürütülen altyapı çalışmaları ve doğalgaz hattı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi çalışması yaptı.

 

 

"KENTİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konu hakkında açıklamalarda bulunarak "Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin birinci hizmet döneminde il genelinde kapsamlı bir altyapı çalışması gerçekleştirdik. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerimizde de üstyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde kısa süre içerisinde üstyapı çalışmalarımızı da tamamlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizi ve kent yaşamını geliştirmeye devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE