Meslek dersi öğretmenlerine hizmet içi eğitim verildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan Hizmetiçi Eğitim İşbirliği protokolü kapsamında Tekirdağ'da Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi, Denizcilik ve Ta

GÜNDEM 9.05.2019 16:54:00 0
Meslek dersi öğretmenlerine hizmet içi eğitim verildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi arasında mesleki ve teknik eğitim kurumlarında, başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitimler planlanarak, öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amacıyla protokol imzalandı.

 

71 ÖĞRETMEN KATILDI

 

İmzalanan Hizmetiçi Eğitim İşbirliği protokolü kapsamında Tekirdağ'da görev yapan Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi, Denizcilik ve Tarım Makinaları Teknolojisi alanından toplam 71 öğretmene Endüstri 4.0 konularında teorik ve uygulamalı hizmet içi eğitim verildi. Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde düzenlenen eğitimler Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Savaş Dalmış tarafından verildi. Eğitimin ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fuat Asım Arvas ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çakal tarafından  Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Savaş Dalmış'a teşekkür belgesi verilirken eğitime katılan tüm öğretmenlere de katılım belgesi verildi.

 

Haber / Servet AYTEN