Yeniköy Bahar Şenliği'nin ilki düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla "Yeniköy 1. Bahar Şenliği" etkinliği düzenlendi. Süleymanpaşa Yeniköy Mahallesi Milli Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Tekirdağ Büyük?

GÜNDEM 6.05.2019 15:32:00 0
Yeniköy Bahar Şenliği

Süleymanpaşa Yeniköy Mahallesi Milli Parkı'nda düzenlenen Bahar Şenliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

"SEVGİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ"

 

Yeniköy 1. Bahar Şenliği'nin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Bahar günlerinin müjdecisi Hıdırellez gününde hep beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik ve dayanışmanın günü olan Hıdırellez, insanları bu güzel duygular etrafında birleştirmektedir. Ben Hıdırellez Günü'nün tüm vatandaşlarımıza sağlık, bolluk, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum" sözlerine yer verdi. Yeniköy 1. Bahar Şenliği, yapılan konuşmaların ardından Dostlar Korosu tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi, ikramlar ve çeşitli etkinlikler ile devam etti. Yakılan Hıdırellez ateşinden atlayan vatandaşlar, bereketli ve huzurlu bir yıl geçirmek için dileklerde bulundular.

 

Haber / Menşure KARDEŞ