Ramazan gezileri için kayıtlar devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği ücretsiz Edirne Selimiye ve Bursa Ulu Camii gezileri 8 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. 2 Mayıs perşembe günü başvu

GÜNDEM 5.05.2019 15:54:00 0
Ramazan gezileri için kayıtlar devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Selimiye ve Ulu Camileri'ne düzenlenecek olan geziler için kayıtlar devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata düzenlenecek olan gezilere tüm vatandaşları davet etti.

 

16 TUR DÜZENLENECEK

 

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak on üç tur Edirne’ye, üç tur Bursa’ya olmak üzere toplamda on altı tur düzenlenecek. Edirne aracı saat 08:00’da, Bursa aracı saat 5:30’da; Marmaraereğlisi ve Yeniçiftlik meydandan hareket edecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlar; Edirne ve Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini rehber eşliğinde gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra; otobüsler vatandaşları bıraktığı yerden alarak Marmaraereğli’sine hareket edecek.

 

TÜM HALKI DAVET ETTİ

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata "Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan Edirne ve Bursa Gezilerine tüm hemşerilerimiz davetlidir" sözlerine yer verdi.

Haber / Özge MERİÇ