LÖSEV İyilik TIR'ı, Çerkezköy'de iyilik dağıtacak

Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV İyilik TIR'ı 6 Mayıs Pazartesi günü Tekirdağ'a gelecek. 10:00-13:00 saatleri arasında

GÜNDEM 5.05.2019 15:16:00 0
LÖSEV İyilik TIR

LÖSEV İyilik TIR’ının 6 Mayıs Pazartesi günü Çorlu ve Çerkezköy’e gelerek lösemi ve kanser hastaları ile ailelerine yardım dağıtacağını belirten LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön “Kırmızı et, kuru gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, oyuncak, mobilya, ev eşyası gibi onlarca farklı destek ailelere ulaştırılacak. LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürüyor. 20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik TIR’ından kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’E GELECEK

 

TIR çalışmasının gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçirildiğini belirten Zuhal Ön, tüm destekçilere teşekkür etti.  LÖSEV’e kayıtlı on binlerce lösemi – kanser hastası çocuk ve yetişkinin olduğunu belirten yetkililer, “Sayıları her gün artan hastaların yüzde 92’si asgari geçim sınırının altında ailelere mensuplar. LÖSEV, kanser gibi zor bir hastalıkla mücadele eden ailelerin bu zor günlerinde yanında olarak hastalığı yenmelerinde destek oluyor” dedi. LÖSEV İyilik TIR’ı 10:00-13:00 saatleri arasında Çorlu Belediyesi önünde, 15:00-18:00 saatleri arasında da Çerkezköy Migros AVM önünde olacak.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU