Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı yapıldı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ahmet Vefa Güler ile birlikte, Çorlu Halk Eğitimi Mer

GÜNDEM 2.05.2019 18:46:00 0
Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı yapıldı

6 farklı masada gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı’na Gül ve Güler’in yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Tekirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli İlleri Halk Eğitim Merkezi Yöneticileri katıldı.

 

TEŞEKKÜR BELGELERİNİ VERDİ

 

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül ve beraberindeki heyet Çorlu Halk Eğitimi Merkezi’ndeki kursları da ziyaret ederek kursiyerler ve öğretmenler ile görüştü. Ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Yöneticileri ile Nisan Ayı Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) toplantısına katılan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül, Nisan ayı içerisinde Kalite Takip Sistemi veri girişlerinin değerlendirilmesi sonucunda ilk üçe giren Okul Müdürlerine teşekkür belgelerini verdi.

 

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Toplantı sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü Birim Amirleri ile değerlendirme toplantısı yapan Gül, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ve Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

 

Haber / Özge MERİÇ