Çevre Dostu Bez Çanta Boyama Etkinliği'nde bir araya geldiler

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan Hami Projesi kapsamında, Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu, Hami okulu olan Kızılpınar 125.yıl Ortaokulu öğr

GÜNDEM 1.05.2019 16:54:00 0
Çevre Dostu Bez Çanta Boyama Etkinliği

BAŞARILI ÇALIŞMALAR SERGİLEDİLER

İki okul öğrencilerinin arasında sosyal ilişkileri geliştirmek ve iş birliği oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu bahçesinde 150 öğrencinin katılımıyla tamamlandı. Özel Çerkezköy Uğur Okulları Müdürü Tuğba Zenginal, 125.Yıl Ortaokulu Müdürü Uğur Hasan Tuz, Uğur Okulları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve okul öğretmenlerinin de bulunduğu çalışmada öğrenciler etkinlik sırasında başarılı çalışmalar sergilediler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, "Öğrenciler arasında sosyal ilişkileri geliştirmek ve iş birliği oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenledik. Hami Okulumuz Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu ile sosyal etkinlik çerçevesinde planladığımız Çevre Dostu Bez Çanta Boyama Etkinliği’nde desteğini bizden esirgemeyen ve bu çalışmamıza da katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ