Sosyal sorumluluk projeleri tamamlandı

Kırklareli Üniversitesi, Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen "Mutlu Yaşlar" projes

GÜNDEM 1.05.2019 16:43:00 0
Sosyal sorumluluk projeleri tamamlandı

PROJELER HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, törenin açılış konuşmasını yaparak, projeler hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundu. Musaoğlu, "Mutlu Yaşlar" projesinde hedef kitlenin büyükler, "Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim" projesinde ise çocuklar olduğunu belirtti. “Mutlu Yaşlar” projesi kapsamında 74 öğrencinin, 140 aileyi toplam 529 kez ziyaret ettiğini kaydeden Musaoğlu, projenin içeriği hakkında da bilgiler verdi. Ardından Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim projesi ile ilgili de kısa bir bilgi verdi. Ardından Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Karaman, Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Kara, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kerim Sanık ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şenay Mandacı da kısa birer konuşma yaparak izlenimlerini anlattı.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden, Hatun Ayşe Gelici “Mutlu Yaşlar” projesi hakkında ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinden Ümit Keleş, ”Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim” projesi hakkında birer sunum yaparak projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Projelerin süreçleri, önemi, kapsamı ve çıktıları hakkında detaylı bilgiler verdi. Toplantının sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu ve protokol üyeleri tarafından projede emeği geçen öğretim elemanlarına, paydaş kurumların projeye katkı veren personellerine ve gönüllük esasına göre büyük bir özveriyle görev alan tüm öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haber / Yakup KARATEPE