33 fetö şüphelisi yurtdışına kaçarken yakalandı

Edirne'de 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı 'Hudut Kartalları' ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunanistan sınırındaki 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de yaptıkları uygulamada ar

GÜNDEM 30.04.2019 17:29:00 0
33 fetö şüphelisi yurtdışına kaçarken yakalandı

Edirne'de 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı 'Hudut Kartalları' ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunanistan sınırındaki 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de uygulama yaptı. Uygulamada, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan,  aralarında eski savcı ve HSYK'da tetkik hakimliği de yapan E.Ş., eski cezaevi müdürü H.K. ile subay ve polislerin de bulunduğu şüpheliler 33 fetö/pdy şüphelisi ve yanlarındaki 5 çocuk yakalandı. 33 şüpheli İl Jandarma Komutanlığı’na gönderilirken, 5 çocuk ise yakınlarına teslim edildi.

14 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüpheliler İl Jandarma Komutanlığı’ndaki soruşturmanın ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden eski savcı E.Ş., eski cezaevi müdürü H.K.'nin de aralarında bulunduğu 14 kişi tutuklanırken, 1 şüpheliye ev hapsi verildi. 2 şüpheli soruşturmalarının sürdürüleceği İstanbul ve Ankara'ya gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ