Motosikletçilerden çocuk istismarına tepki

Kırklareli Lüleburgaz'da Motosiklet Kulübü tarafından sezon açılışı ve diğer motosiklet kulüplerinin tanışma, dayanışma ve birbirine destek olma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında bir araya g

GÜNDEM 29.04.2019 17:20:00 0
Motosikletçilerden çocuk istismarına tepki

Lüleburgaz'da bir araya gelen motosiklet kulüplerinin üyeleri, çocuk istismarına tepki gösterdi. Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Spor Federasyonu Genel Sekreteri Özkan Kandemir, "Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Bu etkinlik ile Trakya genelinde bulunan tüm motosiklet kulüplerini bir araya getirdik. Ayrıca İstanbul Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen taciz olayını şiddet ile kınamak için açıklamamı yaptık. Katılan ve bize destek olan herkese çok teşekkür  ediyorum" şeklinde konuştu. Trakya'da bulunan tüm motosiklet kulüplerinin katıldığı etkinlikte motosikletler ile 'Atatürk’ yazılarak Türk Bayrakları açıldı.

"LÜTFEN ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM"

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismara tepki gösterdikleri dile getiren Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Spor Federasyonu Genel Sekreteri Özkan Kandemir, "Benim öncelikle çok önemli bir ricam var. Kimlerin binasında bir kamera yoksa sokağını evine gösteren bir kamera yoksa mutlaka taktırsın. Her yerde bir kamera, her yerde bir göz olursa gerçekten bu insanlar toplumda yer bulamayacaklardır. Lütfen çocuklara sahip çıkalım" diye konuştu.

Haber/Servet AYTEN