İlkokul öğrencilerinden anlamlı davranış

Edirne Keşan'da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri, ailelerinin desteğiyle, ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılmış giyim eşya ve oyuncak topladılar. Öğrenciler topladıkları eşyaları ihtiya?

GÜNDEM 26.04.2019 17:24:00 0
İlkokul öğrencilerinden anlamlı davranış

Keşan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Tuncay Balcı önderliğinde, ailelerinin de desteğiyle kullanılmış kıyafet, ayakkabı ve oyuncak topladı. Toplanan eşyalar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere okula gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na teslim edildi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Okul Müdürü Murat Aras, öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

"PAYLAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Öğrencilerimiz artık kullanmadıkları kıyafet, ayakkabı ve oyuncakları toplayıp bizlere teslim ediyorlar. Biz de toplanan eşyaları yıkayıp, ütüleyip hazırlıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Öğrencilerimize duyarlılıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bu tip projeleri ilerleyen dönemlerde daha da geliştireceğiz. Hem sizler hem biz Keşan’daki ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını ortadan kaldırana kadar beraber hareket edeceğiz. Paylaşmak çok önemli. Paylaşmayı bizlere en iyi öğretecek kişiler de sizlersiniz" sözlerine yer verdi.

Haber / Özge MERİÇ