Ana sınıfı tanıtımı, çocuk şenliğini aratmadı

Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu anasınıfı dün Kumlu Geçit mevkiinde Çerkezköy Belediyesi'ne ait halı sahada anasınıflarının ve yapmış oldukları etkinliklerinin tanıtımını yaptı.

GÜNDEM 26.04.2019 17:18:00 0
Ana sınıfı tanıtımı, çocuk şenliğini aratmadı

ÇOK SAYIDA ÇOCUK VE VELİ KATILDI

13.00 ile 17.00 saatleri arası gerçekleşen etkinliğin amacının hem anasınıfının tanıtımını yapmak hem de velilerin çocuklarını bıraktıklarında minik öğrencilerin ne gibi etkinlikler yapacağını, nasıl vakit geçireceğini öğrenmelerini sağlamak olduğu belirtildi. Etkinliğe anasınıfı öğretmenlerinden Perihan Ergün, Mustafa Gündüz, Betül Sönmez, Rümeysa Sönmez, Uğur Çelik, Ayşe Çalışkan, Özlem Süzer, Tuğçe Ay Tosun’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci adayı ve veliler katıldı.

ÇOCUK ŞENLİĞİ HAVASINDA GEÇTİ

Etkinlik için sahaya akın eden minik çocuklar, etkinliği adeta şenliğe çevirdi. Çocukların oynadıkları oyunlarla yaşadıkları sevinç velileri de mutlu etti. Okul yöneticileri etkinlik sayesinde okulun mevcut sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Resim boyama, oyun hamuru gibi aktivitelerin de yer aldığı etkinlikte minik öğrenci adayları çeşitli aktiviteler yaparak gönüllerince eğlendi.

Haber/Servet AYTEN