"Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz"

Fevzipaşa İlkokulu, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi eğitimin tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla il genelinde başlatılan proje kapsamında bir etkin

GÜNDEM 25.04.2019 17:45:00 0
"Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz"

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan proje kapsamında Fevzipaşa İlkokulu tarafından dün 11:00-17:00 saatleri arasında düzenlenen etkinlikte, Fevzipaşa İlkokulu Okul Müdürü Hakan Asma, Müdür Yardımcısı Oğuzhan Kaya, Anasınıfı Öğretmeni Hacer Yıldırım, öğretmenler, veliler ve anasınıfı öğrencileri yer aldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Fevzipaşa İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Hacer Yıldırım, etkinliğe 8 anasınıfı şubesinin katıldığını belirterek, "Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve tanıtılması amacıyla başlatılan proje kapsamında böyle bir etkinlik düzenledik. Okul dışında yaptığımız bu uygulamayla amacımız dışarıda bulunan çocuklarında okula ilgisini arttırmak. Bu amaçla sınıf içinde yaptığımız uygulamaların bir kısmını okul alanının dışında yapmak istedik" dedi. Tüm gün devam eden etkinlikte anasınıfı öğrencileri Özcan Kırtasiye tarafından temin edilen çocuk boyama kitapları ile resim yaparak doyasıya eğlendi.

Haber / Özge MERİÇ