Tiyatroseverlerin beğenisini topladılar

Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibi tarafından, "Ah Şu Büyükler" adlı komedi oyunu Kapaklı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda sahnelendi. Öğretmen Ercan Sönmez'in yönetme

GÜNDEM 25.04.2019 17:40:00 0
Tiyatroseverlerin beğenisini topladılar

Kapaklı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda dün saat 14:00'da sahnelenen "Ah Şu Büyükler" tiyatro oyununu İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, siyasiler, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibinde İrem Demirel, Tolga Gökay, Beyzanur Arslan, Tuna Özgün, Gülşen Söylemez, Burak Bilen, Aleyna Sametoğlu, Bora Güçşan, Nazlıcan Şiranun yer aldı.

 

"BU TİP KÜLTÜREL GÖSTERİLERİ HER YIL YAPACAĞIZ"

 

Kapaklı Anadolu Lisesi Müdürü Murat Türk, tiyatro oyunu öncesinde konuşma yaparak, "Hep belirttiğimiz gibi öğrencilerimizi akademik açıdan en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırken, bunun yanında toplumsal ve kültürel değerler kazanmaları için de elimizden geleni yapıyoruz. Bunun göstergesi olarak da öğrencilerimiz Ercan Hocamız eşliğinde yaklaşık 5 aydır Kapaklı Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde çalıştılar. Bu tip kültürel gösterileri her yıl yapmayı planlıyoruz. Bu çocuklarımızın dördüncü gösterileri olacak. Bundan sonra da velilerimize yönelik yapmayı düşünüyoruz. Bu gösteriden sonra her yıl bir oyun çıkartmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızı sanatla, sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Okulumuz yalnızca akademik açıdan değil, sanatsal ve kültürel gösterilerle de adından söz ettirmeyi amaçlıyor" dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Hem günümüz gençliğinin, hem de ailelerin yanlış yaklaşımlarının işlendiği tiyatro oyununda profesyonel oyunculara taş çıkartan öğrenciler izleyicilerin beğenisini topladı.  Güldüren, güldürürken de düşündüren tiyatro oyunda öğrencilerin performansı yoğun alkış aldı. İzleyenlerden tam not alan tiyatro sonunda Kapaklı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Türk, öğretmen ve öğrencilere çiçek takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ