Minikler beğeniyle izlendi

Müjgan - Serkan Karagöz Anaokulu öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlama programı düzenlendi. Minik öğrenciler, dün saat 11:00'da Çerkezköy Halk Eğitimi Mer

GÜNDEM 24.04.2019 17:51:00 0
Minikler beğeniyle izlendi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nemci Akman, Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti, Müjgan - Serkan Karagöz Anaokulu Okul Müdürü Çiğdem Aşık, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

"23 NİSAN DİRENİŞ MİLLİ UYANIŞTIR"

Programda ilk konuşmayı Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Çiğdem Aşık yaptı. Aşık, "Bugün halkın iradesinin ülke yönetimine geçtiği,  hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu günün 99. yılını milletçe duyduğumuz gururla kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımıza bayram olmakla birlikte bizlere onları iyi yetiştirmeyi de hatırlatmaktadır. 23 Nisan diriliştir. Milli uyanıştır. Milli birlik ve beraberliğimizin vücut bulduğu gündür. Teşekkür ediyorum Atatürk’e gördüğümüz anladığımız çocukların hakkını koruyabildiğimiz ve onların çocuk olma şenliğini onları doyasıya yaşatabildiğimiz güzel günler sorunsuz hayalleriniz olsun. Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun diyorum" sözlerine yer verdi.

"ÇOCUKLAR GELECEĞİN TEMELLERİNİ ATACAK"

Ardından konuşan  Hayırsever Serkan Karagöz, "Atatürk özellikle 23 Nisan’ı çocuklarımıza hediye etmesiyle bugünkü Cumhuriyetin birer neferleri olarak yaşatmıştır. Kendisine buradan bir kez daha rahmet diliyorum. Hepimizin bildiği gibi önce biz burada bulunan çocuklarımızla gurur duyuyoruz çünkü bu çocukları siz yetiştirdiniz. Ben kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Biliyoruz ki bu çocuklar geleceğin bu ülkenin temellerini atacaklar bu ülkede bu çocuklarımız yarın hepsi  savcılar, öğretmenler, kaymakamlar, valiler idareci olacaklar. Dolayısıyla hepimizin gurur kaynağı olacaklar ben ve eşim Müjgan Hanım bu okulu yaptırmaktan gurur duyuyoruz. Öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz, çocuklarımızla gururu duyuyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere evlatlarınızla birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyor saygılar sunuyorum” sözlerine yer verdi. Programda yapılan konuşmaların ardından Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde bir birinden güzel sergilediği oyunlar veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Öğrenciler gösterileri sırasından büyük alkış aldı. Veliler çocuklarının oyunlarını cep telefonlarına kayıt ederek günü ölümsüzleştirdiler. Öğrenciler son gösterisinde Atatürk Posteri önünde Türk Bayrağı açarak programı sonlandırarak ayakta alkışlandı.

Haber / Servet AYTEN