Rastgele açılan ateş sonucu bacağından yaralandı

Tekirdağ'da bir kişi rastgele açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Kendi imkanlarıyla gittiği hastanede tedaviye alınan Barrı Clark'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 23.04.2019 18:30:00 0
Rastgele açılan ateş sonucu bacağından yaralandı

Tekirdağ’da 41 yaşındaki İngiltere vatandaşı Barrı Clark, otomobille seyir halindeyken, tabanca ile rastgele açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Olay, Karaevli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşı F.Y.T. ile birlikte 34 JV 7423  plakalı otomobille hareket halindeyken, nereden geldiği belli olmayan mermi ile bacağından yaralanan İngiltere vatandaşı Barrı Clark, olayın ardından kendi imkanları ile hastaneye gitti.

SERBEST KALDI

Barrı Clark'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinde boş kovanlar bulan jandarma ekipleri, tabancayla ateş açan kişinin E.D. olduğu tespit etti. Çevreden silah sesleri duyduğunu, korkarak kendisinin de ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş ettiğini, herhangi bir kişiyi yaraladığının farkında olmadığını söylediği öğrenilen şüpheli E.D., jandarmadaki işlemlerinin ardından savcılık talimatı ile serbest kaldı.

Haber / Şaban KARDEŞ