'Yaşasın Doktorumuz, Hepimiz Sağlıklıyız' resim yarışması düzenlendi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ev sahipliğinde Çerkezköy'de bulunan tüm okullarda "Yaşasın Doktorumuz, Hepimiz Sağlıklıyız" konulu resim yarışması düzenlendi. Çocukların doktor ve ha

GÜNDEM 22.04.2019 18:43:00 0

 "Yaşasın Doktorumuz, Hepimiz Sağlıklıyız" konulu resim yarışmasına katılan öğrencilerin resimleri Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Jüri Üyeleri tarafından derecelendirildi. 

 

HASTANE YÖNETİMİ TARAFINDAN KARŞILANDILAR

 

Resim yarışmasına katılan öğrenci ve aileler ile protokol üyeleri Optimed Hastane'sinde düzenlenen kutlama programında Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, hastane yönetimi ve kurumsal iletişim ekibi tarafından karşılandı. Kutlama Programına, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, tüm ilçe ilkokul kurum müdürleri ile öğretmenleri katıldı.

 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİLER   

 

Açılış konuşmasını yapan Op. Dr. Recep Çalışkan'ın ardından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Hakan Görmüş konuşma yaptı. Yarışmaya katılan 21 öğrenciye Optimed Teşekkür Belgesi ve Tema Vakfı Fidan Bağış Sertifikası Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, tüm ilçe ilkokul kurum müdürleri, hastane doktorları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Hakan Görmüş, Uz. Dr. Metin Sezen, Dermatoloji Uzmanı Uz. Dr. Burcu Minareci, İşletme Direktör Yardımcısı Elçin Süleymanoğlu, Hasta Hizmetleri Müdürü Ezgi Gönül tarafından verildi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Resim yarışmasında dereceye girerek 1.,2. ve 3. olan öğrencilere ise Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından altın hediye edildi. Yarışmada Tepe İlkokulu 4/C sınıfında öğrenim gören Elmira Sivri birinci, Fevzi Paşa İlkokulu 3/B sınıfında öğrenim gören Elanur Akgör ikinci ve Fevzi Paşa İlkokulu'nda öğrenim gören Elif Çakır üçüncü oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, hem bu yarışmaya katılım sağlayan ailelere hem de projeye her türlü desteği veren Optimed Hastanesi'ne teşekkür ettiğini dile getirerek çocukları kutladı. Kaymakam Abban, ailelere de böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür etti. Özel Optimed Hastanesi, Kardiyoloji uzmanı Doç. Dr. Göksel Açar, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Yaşar Pala ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Metin Sezen’in çocuklarına ait resimlerinde yer aldığı yarışmada aileler çocuklarının böyle güzel bir projede yer almasından oldukça memnun olduklarını belirtti. 

 

Haber / Özge MERİÇ