Tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından "Üniversite'den Gökyüzüne: Kırklareli Üniversitesi'nin Havacı Mezunları" kon

GÜNDEM 21.04.2019 14:54:00 0
Tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salon’da düzenlenen söyleşiye Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı mezunları ve Havacılık sektörü çalışanları Abdullah Ölkü, Buse Yavuz ve Hivda Perihan, konuşmacı olarak katıldı.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı mezunları ve Havacılık sektörü çalışanları Abdullah Ölkü, Buse Yavuz ve Hivda Perihan, mesleğe giriş süreçleri ve meslek hayatlarında karşılaştıkları durumları öğrencilerle paylaştı. Üniversite’de alınan derslerin mesleki alanda çok önemli olduğuna vurgu yapılan söyleşide özellikle yabancı dil öğrenmede konuşma pratiğinin gerekli olduğunun altı çizildi. Söyleşi, soru - cevap kısmının akabinde Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferit Demirbay’ın Abdullah Ölkü, Buse Yavuz ve Hivda Perihan’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Haber / Ruşa ELMA