Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan'ı makamında ağırladı. GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan doğal gaz altyapısı bulunmayan Pınarça

GÜNDEM 19.04.2019 17:49:00 0
Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti. 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürümüz Tamer Akaslan Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kapaklı’mızı kalkındırmak, başta Pınarça Mahallemiz olmak üzere doğal gaz altyapısı bulunmayan mahallelerimizi doğal gazla buluşturmak için koordineli bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum" sözlerine yer verdi. GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan ise "Kapaklı’da doğal gaz altyapısı bulunmayan mahallelerimize bu hizmetimizi götürmek ve halkımızın daha rahat ısınabilmelerini sağlamak amacıyla Pınarça Mahallesi de dahil olmak üzere hazırlık ve çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ