Hastane ile ilgili girişimlerde bulunulacak

31 Mart'ta yapılan seçimlerde Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp

GÜNDEM 19.04.2019 17:45:00 0
Hastane ile ilgili girişimlerde bulunulacak

Mustafa Çetin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Sözdinler, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bölgemizi kalkındırmak adına başarılı adımlar atacağımız güzel günler diliyorum” dedi. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühünü kendilerinden yana kullandığını ve şahsını bu makama layık gördüğünü belirten Belediye Başkanı Mustafa Çetin de vatandaşlardan aldıkları bu güçle Kapaklı’ya ve bölgeye en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

 

“DEVLET VE BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARINI GETİRMEK ZORUNDAYIZ”

 

Başkan Çetin, hizmet ve yatırımlar yaparken, kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonun önemine dikkat çekerek “Bizler Kapaklı Belediyesi olarak kendi gerçekleştireceğimiz hizmet ve yatırımların yanı sıra devlet ve büyükşehir yatırımlarını da Kapaklı’mıza getirmek zorundayız” dedi. Görevlerinin bunlarla da sınırlı olmadığını ifade eden Çetin, “Diğer kurum ve kuruluşlarımızla da istişare içerisinde olup koordineli bir şekilde hareket edersek Kapaklı’mızı çok daha güzel ve yaşanabilir bir konuma ulaştırabiliriz” ifadelerini kullandı. Ziyarette, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Kapaklı’da yapılacak olan Devlet Hastanesiyle ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu. Devlet Hastanesi ile ilgili en kısa sürede girişimlerde bulunularak gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanacağı belirtildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ