Mobil Akıllı Kart Basım Aracı, 11 ilçede hizmet veriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılan kartların basımı için Mobil Akıllı Kart Basım Aracı 11 ilçede faaliyet gösteriyor. Belirli aralıklarla 11 ilçeyi dolaşan m

GÜNDEM 18.04.2019 17:30:00 0
Mobil Akıllı Kart Basım Aracı, 11 ilçede hizmet veriyor

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan araç dün de Çerkezköy’e geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılmak üzere öğrenciler, engelli vatandaşlar ve 65 yaş üzeri vatandaşlar, kart basım işlemlerini Mobil akıllı Kart Basım Aracında gerçekleştirebiliyor. Öğrencilin güncel öğrenci belgesi, engelli vatandaşların engelli raporu, 1 adet güncel fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvuru yapabileceğini belirten yetkililer, “Tam kart almak isteyen vatandaşlar ise kartlarını hiçbir belge ibraz etmeden satın alabilirler” dedi.

 

KART DOLUM NOKTALARI

 

Çerkezköy’deki dolum noktaları ile ilgili de bilgi veren yetkililer “Vatandaşlarla akıllı kartlarını kart dolum noktası olarak belirlenen Çerkezköy Tekpark Ofisi, Cem Market, Başoğlu Büfe, Ataç Büfe, Kumlugeçit Market, Atlas Kuruyemiş, Hakan Büfe, Birdal Gıda, Gökçe Market ve Erler Gıda’da doldurabilirler” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU