İş yaşamındaki başarısının ipuçlarını anlattı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ'da eğitime yaptığı önemli katkılarla tanınan Yıldız Kalıp A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Yıldız'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 17.04.2019 15:51:00 0
İş yaşamındaki başarısının ipuçlarını anlattı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve beraberlerindeki heyet Tekirdağ’da eğitime yaptığı önemli katkılarla tanınan Yıldız Kalıp A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal ile okulun idareci,  öğretmen ve öğrencileri de yer aldı.

 

ÜRETİM AŞAMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Hayırsever İşadamı Cemil Yıldız’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek bunun diğer vatandaşlarımıza da örnek olacak bir davranış olduğunu ifade etti. Hayırsever İşadamı Cemil Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şirketin kuruluş ve gelişme aşamalarını anlattı.  Öğrencilerle de sohbet eden Yıldız, odasında bulunan resimleri ve ödülleri öğrencilere tanıtarak iş yaşamındaki başarısının ipuçlarını verdi. Ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti Cemil Yıldız’a hediye takdim etti. Sonrasında hayırsever işadamı Cemil Yıldız eşliğinde fabrika ziyaret edilerek üretim aşamaları hakkında bilgi alındı.

Haber / Menşure KARDEŞ