Sünnet şöleni kayıtları başladı

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Kapaklı Belediyesi Sünnet Şöleni için kayıt alma işlemleri başladÄ

GÜNDEM 16.04.2019 17:30:00 0
Sünnet şöleni kayıtları başladı

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızı ve ailelerimizi sevindirmek adına düzenlenen bu anlamlı hizmetimiz sayesinde çocuklarımızın sünnet işlemlerini son derece steril ortamda ve uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirerek bu özel günde onların yanında oluyoruz" ifadelerini kullandı.

 

17 MAYIS CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

 

Kapaklı Belediyesi Sünnet Şöleni Başvurusu için 5 – 12 yaş sınırlaması olduğunu kaydeden Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "60 ayını doldurmuş ve 12 yaşını aşmamış olan tüm çocuklarımız bu hizmetimizden faydalanabilirler. Kayıtlarımız 17 Mayıs Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir" açıklamalarında bulunarak kayıt için gerekli belgeleri açıkladı. Yetkililer başvuru için, İkametgah, Fakirlik Belgesi, Anne, Baba ve Çocuk Kimlik Fotokopileri ve Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden alınacak olan Muvafakatname gerektiğini kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ