Bilgilendirme toplantısı düzenlendi

2019-2024 hizmet dönemi hazırlıkları kapsamında TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen bilgilendirme toplantılarına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan

GÜNDEM 15.04.2019 16:17:00 0
Bilgilendirme toplantısı düzenlendi

TESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantılarına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

 

ÇALIŞMA SİTEMİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Düzenlenen bilgi toplantılarında, TESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkan Vekili Sema Kurt, TESKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Hakan Atakan ile Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Erol Vuruk ve İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan, dairelerin hizmet ve faaliyetleri,  hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında yaptıkları sunumla bilgiler verdiler. Toplantıların ardından durum değerlendirmesi yapıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA