Yardım kahvaltısında bir araya geldiler

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği tarafından, dün saat 10:00'da Beyaz Konak Cafe & Restaurant'ta kahvaltı programı düzenlendi. Pınarça İlk ve Ortaokulu'na yardım amacıyla düzenlenen kahv

GÜNDEM 14.04.2019 17:23:00 0
Yardım kahvaltısında bir araya geldiler

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği tarafından Pınarça İlk ve Ortaokulu'na yardım amacıyla düzenlenen kahvaltı programına; Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Orta Okul Müdürü Tuğba Zenginal, Okul Aile Birliği Başkanları; Semra Aslan, Sevilay Ayan, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcıları Ebru İğdeli, Ahu Demirci, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay ile birlikte, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı programı Uğur Okulları Anadolu Lisesi Okul Aile Biriliği Başkanı Semra Aslan'ın açılış konuşması ile başladı. Aslan, "Çerkezköy Uğur Okulları Okul Aile Birliği'nin Pınarça Orta Okulu yararına düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hoş geldiniz. Bu organizasyonda bizleri sizlerle bir arya getiren başta Uğur Okulları okul müdürlerime, değerli öğretmenlerime, temsilcilerime, değerli velilerime ve siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

"DESTEĞİNİZİ HER DAİM HİSSEDİYORUZ"

 

Uğur Okulları Anadolu Lisesi Okul Aile Biriliği Başkanı Semra Aslan'ın ardından konuşan Uğur Okulları Orta Okul Müdürü Tuğba Zenginal ise "Böyle güzel bir ortamda yardım amacıyla bir araya gelmiş insanları görmek bizler için mutluluk verici hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Konu yardım olunca, konu eğitim olunca, biliyoruz ki destekçilerimiz her zaman yanımızda. Her daim biz bu desteği hissediyoruz. Bugün içinde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gerçekten bir gönüllülük işi" sözlerine yer verdi.

 

 

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİMİ YAPILDI     

 

Konuşmaların ardından Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Okul Aile Birliği Başkanları; Semra Aslan, Sevilay Ayan ile Okul Aile Birliği Başkan Yardımcıları Ebru İğdeli ve Ahu Demirci'ye plaket ve çiçek takdim edildi. Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Pınarça İlk ve Ortaokul yararına düzenlenen yardım çalışmalarına sağladığı desteklerden dolayı Uğur Okulları Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Emre Hamza Böyük'e plaket takdim etti. Orta Okul Müdürü Tuğba Zenginal ise düzenlenen yardım kampanyasında sağladığı desteklerden dolayı Radyo Haber Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş'e teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti. Plaket ve çiçek takdiminin ardından yardım kampanyası kapsamında Okul Aile Birliği tarafından temin edilen çorap ve şallar satışa sunuldu. Kahvaltı programına Müzik Öğretmeni Selin Özer ve öğrencilerden oluşan Anka Grubu müzik dinletisi ile eşlik etti.

 

Haber / Özge MERİÇ