Otizme bir ışık da sen yak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle otizme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlenecek. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Ç

GÜNDEM 14.04.2019 17:12:00 0
Otizme bir ışık da sen yak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle otizm farkındalık etkinliği düzenleneceğini açıkladı.

 

TÜM HALKI DAVET ETTİ

 

 ‘Otizme bir ışık da sen yak’ sloganıyla otizme karşı farkındalık oluşturmak için 18 Nisan Perşembe günü saat 13:00 – 15:00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte canlı müzik, tişört, şapka dağıtımı, bardak mısır, pamuk şeker, uçan balon, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenecek. Etkinlikle ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, Kapaklı Belediyemiz ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan otizm farkındalık etkinliğimiz 18 Nisan Perşembe günü saat 13:00 – 15:00 arasında Kapaklı Belediye Meydanı'nda gerçekleşecek. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" sözlerine yer verdi.

 

"DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, iletişim ve sosyal etkileşim sorunları yaşayan otizmli vatandaşların topluma kazandırılması için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmaların devam edeceğini kaydederek, "Biliyoruz ki erken teşhis ve tedavi, otizmli çocuklarımızın geleceklerindeki beceri ve faaliyetlerini gerçekleştirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Bu vesile ile düzenlenecek olan bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, otizme karşı farkındalığı attıran, erken tanı ve tedavinin önemini ortaya koyan etkinliklerin destekçisi olmayı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ