Resim yarışması 2'nci kez düzenleniyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından ilkokul çağındaki çocuklara yönelik "Aydınlık Bir Şehir" temalı resim yarışması düzenleniyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 25 Mart P

GÜNDEM 12.04.2019 16:14:00 0
Resim yarışması 2

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından çocukların enerji tasarrufu bilincine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen "Aydınlık Bir Şehir" temalı resim yarışmasına katılımlar devam ediyor.

2. KEZ DÜZENLENİYOR

Gelecek nesillerde enerji tasarrufu bilincine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen resim yarışmasını geleneksel hale getiren TREDAŞ Aydınlık Bir Şehir" temalı yarışmanın bu yıl 2'ncisini düzenliyor. Bu yıl 2'ncisi düzenlenen ve Edirne, Tekirdağ, Kırklareli genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik  yapılan “Aydınlık Bir Şehir” temalı resim yarışması çocukları enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. TREDAŞ, projeyle gelecek nesillerin büyüdüklerinde yaşadıkları alanın ve ülkemizin enerji tasarruflarına yön verebilmesi için farkındalık oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

25 NİSAN'DA SONA ERECEK

25 Mart Pazartesi günü başlayan resim yarışma başvurularının 25 Nisan tarihinde sona ereceği kaydedilirken yarışmaya katılan öğrencilerin, enerji tasarrufunu anlattıkları eserlerini kendi okul müdürlüklerine teslim edeceği açıklandı. Okul Müdürlüğüne teslim edilen eserlerin ise Okul müdürlüğü tarafından posta ile TREDAŞ’a ulaştırılacağı belirtildi.

7 MAYIS'TA AÇIKLANACAK

Yarışmaya başvuran eserlerin , TREDAŞ sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından değerlendirileceği kaydedilirken kazanan yarışmacıların, 7 Mayıs 2018 tarihinde www.tredas.com.tradresinden duyurulacağı kaydedildi. Dereceye giren çocuklara ise bisiklet, scooter ve tablet hediye edileceği belirtilirken sergilenmeye değer eserlerden oluşan bir resim sergisinin açılacağı ifade edildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU