Rasim Yüksel mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ergene'de halkın oyları ile yeniden Belediye Başkanlığı görevine getirilen Rasim Yüksel mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını teslim almasının ardında konuşma yapan Rasim YÃ?

GÜNDEM 11.04.2019 18:35:00 0
Rasim Yüksel mazbatasını aldı

Ergenenin kurucu Belediye Başkanı olan Rasim Yüksel, halkın oyları ile tekrar seçilerek ikinci dönemine girdi. İlçe seçim kurulu tarafından düzenlenen törende Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in yanı sıra Ergene Belediyesi Meclis üyeleri de mazbatalarını teslim aldı.

 

"ERGENE’DE YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK"

 

Çorlu Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Rasim Yüksel ve meclis üyelerine mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Serhat Avcı teslim etti. Avcı Başkan Yüksel ve Ergene Belediye Meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Mazbatasını teslim alan Başkan Yüksel "Tabiki bugün tarihi bir gün, anlamlı bir gün. Demokrasilerde yarış olur, vatandaşımızda tercihini yapar. Yapılan seçimde vatandaşımız Ergene’de tercihini bizden yana yaptı. Ben bütün seçmenlerime, Ergene halkına, meclis üyelerime teşekkür ediyor, Ergene halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ergene halkı hizmete, sevgiye oy verdi. Şunun net altını çizmek istiyorum, hiç kimsinin şüphesi olmasın daha çok çalışacağız, uyumayacağız, yorulmayacağız. Allah’ın izniyle koyduğumuz hedefleri bir bir hayata geçirmenin haklı gururu, mutluluğunu yaşayacağız. Burada tekrar söz veriyorum.  5 yıla çok şey sığdırdık. O yüzden tarihi bir hizmet yaptık. Ergene tarihi bir hizmeti yaşadı. Allah kısmet ederse yeni dönemde de yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla, ilçe yönetimimizle, İYİ Parti arkadaşlarımızla, dernek başkanlarımızla, muhtarlarımızla büyük projelere hep beraber imza atacağız. Bunları burada hep beraber yaşayacağız. En büyük sorunumuz alt yapıydı. Alt yapı sorunumuz kalmadı. Çorlu’dan çok büyük bir alt yapıya sahip olmamaıza rağmen bakın bir dönemde bütün yolları bitirdik. Çok az kaldı. Ne dedik, bir dönem daha bize destek verin Allah’ın izniyle 1 yıl içerisinde bütün yolları bitirme sözü verdik. Allah’ın izniyle 1 yıl içinde Ergene’de yapılmayan yol kalmayacak. Geçen 5 yıl içinde Ergene’yi bütün Marmara konuştu dedik, ama hedefimiz bütün Türkiye’nin konuşması. Yapacağımız projelerle, yaptığımız projelerle Allah’ın izniyle yaşayarak göreceğiz Ergene’yi herkes konuşacak" dedi.

 

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in ardından Ergene Belediye Meclis üyeleri de sırasıyla mazbatalarını İlçe Seçim Kurulundan teslim aldı. Düzenlenen mazbata teslim törenine Başkan Yüksel ve seçilen belediye meclis üyelerinin yanı sıra, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Serhat Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Adalet ve Kalkınma Partisi Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Alver, İyi Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU