"Kapaklı'nın kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız"

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı da ziyaret etti.Ziyaretlerde konuşan Ba

GÜNDEM 10.04.2019 17:44:00 0
"Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve çalışma ekibinden İbrahim Halil Yerlioğlu'da yer aldı.  

 

 

"YATIRIMLARI EN KISA SÜREDE İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ"

 

Ziyaret sırasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Kapaklı Belediyesi olarak tüm kamu kurumları ve devletimiz ile birlikte hareket edip, kentimiz için gerekli olan  yatırımları en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda mutlak suretle istişare içerisinde olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı  Sayın Valimize teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürütecek olan Mustafa Çetin ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

"SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ"

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' makamında ziyaret eden Başkan Çetin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Ülkemize, Tekirdağ’a ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını diledi. Kapaklı’nın, ihtiyacı olan hizmetleri alması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi desteklerinin de gerekli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı’mıza ve Tekirdağ’ımıza hizmet konusunda sizlerle sürekli iletişim halinde olacak, hizmet kalitemizi yükseltmek adına özverili çalışmalarda bulunacağız" şeklinde konuştu.

"İLÇELERİMİZE EŞİT MESAFEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize eşit mesafede olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil’i de ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışmalar ve Kapaklı’ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Haber / Özge MERİÇ