Usta sanatçılar sanatseverlerden büyük alkış aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nün, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında ev sahipliği yaptığı konserde Kemençe ve Tanbur Virtüözleri sahne aldı. Yoğun katılımÄ

GÜNDEM 10.04.2019 17:23:00 0
Usta sanatçılar sanatseverlerden büyük alkış aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda önceki akşam saat 19:30’da düzenlenen konsere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile birlikte yüzlerce sanatsever katıldı.

 

İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI

 

Usta sanatçılar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Tanbur Virtüözü Murat Salim Tokaç ve TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Kemençe Virtüözü Derya Türkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu Ses Sanatçısı Murat Irkılata’nın solistliğinde birbirinden güzel eserleri sahnelediler. Üstün doğaçlama yetenekleri ile ün kazanmış iki virtüöz, konserde izleyenlerin beğenisini topadı. Klasik Türk müziği enstrümanlarıyla, Klasik Türk Müziğinden birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserin sonunda sanatçılar dakikalarca ayaktaalkışlandı. Konserin sonunda protokol tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU