"Polis Teşkilatımız huzur ve güvenliğimizin teminatıdır"

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu ve beraberindeki polis memurları Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Ünlüsoy, "HalkımÄ

GÜNDEM 9.04.2019 16:04:00 0
"Polis Teşkilatımız huzur ve güvenliğimizin teminatıdır"

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, polis teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü kapsamında Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu ve beraberindeki polis memurlarını makamında ağırladı.

 

 

POLİS HAFTASINI KUTLADI

 

Ziyarette, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu yapılacak etkinliklerle ilgili Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’ a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ünlüsoy, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı.

 

"ÜLKEMİZİN KÖKLÜ KURUMLARINDAN BİRİ"

 

Türk Polis Teşkilatı'nın ülkemizin köklü kurumlarından biri olduğunu dile getiren Kaymakam Ünlüsoy, "Kuruluşunun 174. yılını kutladığımız Türk Polis Teşkilatımız, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışan personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Halkımızın huzur ve güvenliğini kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine bağlı olarak koruyan Polis Teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakârlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatıdır.  Vatandaşın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarının polis haftasını en içten dileklerimle kutluyor, bu vesile ile şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ