İtiraz, sonucu değiştirmedi

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın meclis üyeliğindeki geçersiz 2 bin 869 oyun yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu'na yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından geçersi

SİYASET 7.04.2019 13:27:00 0
İtiraz, sonucu değiştirmedi

Çerkezköy Adliyesi’nde dün akşam başlayan sayım işlemi 17 saat sürdü. Sayım işleminin sonucunda, aradaki farkta sonucu etkileyecek bir değişiklik olmadı.

 

“SONUÇLARDA DEĞİŞİKLİK YOK”

 

Sayım işlemi sırasında partililerle birlikte Çerkezköy Adliyesi’nde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sonucu sosyal medya hesabından duyurdu. Akay “17 saatlik meclis listesi geçersiz oy pusula sayımı sona erdi. Sonuçlarda değişiklik yok” açıklamasını yaptı.

 

“KAZANAN ÇERKEZKÖY OLMUŞTUR”

 

Sayımımın tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da“İl Seçim Kurulu’nun aldığı kararla tekrar sayılan geçersiz oylardan sonra bir kez daha gördük ki, Çerkezköylü saygıdeğer hemşehrilerimizin iradesi sandığa yansımış ve Meclis Üyeliklerinde de çoğunluğu partimiz adaylarına vermiştir. Tekrar sayımı yapılan geçersiz oylardan sonra da aradaki farkta sonucu etkileyecek bir değişiklik olmamıştır. Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay, İlçe Yönetim Kurulumuz, Gençlik ve Kadın Kollarımız, Gönüllülerimiz ve Değerli Çerkezköy halkının uzun süren demokrasi nöbetinden sonra seçmen iradesi galip gelmiştir.  Bu süreçte bizlere destek olan vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Daha öncede dediğimiz gibi, “Söz de karar da milletindir”. Kazanan Çerkezköy olmuştur” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU