Haydi Lüleburgaz bir kitap da sen paylaş!

Lüleburgaz Belediyesi tarafından kitap toplama kampanyası düzenleniyor. Kitaplar  Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tesisler Müdürlüğü'nde toplanacak.

GÜNDEM 5.04.2019 17:46:00 0
Haydi Lüleburgaz bir kitap da sen paylaş!

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’ndeki (LYKA) kütüphaneye destek olmak için kampanya düzenlendiğini belirten yetkililer “En asil alışkanlık değil midir kitap okumak? Asırlardır toprağa bağlı kalmış bir çınar gibi bağlar okuyanı hayata, yarınlara… Bugüne ve geleceğe ışık tutar her bir sayfa… İçinde taşıdığı heyecanı ve umudu hep saklı tutar ruhunuzda… Hayatı, doğayı, tüm canlıları daha farklı anlamlandırmayı sağlayan ve hiç solmayan bir çiçek gibi yer eder yaşamımızın her alanında. İşte bu yaşam döngüsünün her anında muasır medeniyetler seviyesine ulaşma rotasından ayrılmayan, çağdaş cumhuriyet kenti Lüleburgaz’da hizmete açılan LYKA’daki kütüphanemiz, bilgi deryasına katkı sağlamak ve bu bilgilerden yararlanmak isteyenleri bekliyor” dedi.

 

“DEĞERLİ OLACAK”

 

LYKA’daki kütüphanenin nitelik ve nicelik yönünden daha da zenginleşmesinde yapılacak katkıların Lüleburgaz için son derece değerli olacağını kaydeden yetkililer “Kitap Toplanma Yeri: Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tesisler Müdürlüğü. Kitap toplama kampanyamıza ilk katılımı sağlayarak kitabını bağışlayan Lüleburgazlı şair Recai Küllü’ye teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA