Ölümünün 22'nci yılında dualarla anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu genel başkanı ve ülkücü hareketin lideri merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ölümünün 22'inci yılı dolayısıyla Çerkezköy ÜlkÃ?

GÜNDEM 5.04.2019 17:40:00 0
Ölümünün 22

Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından cemaate ikramlarda bulunuldu. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, ömrünü Türk- İslam davasına vakfeden ulu çınarın göstermiş olduğu ülküde birlik ve beraberlik içerisinde azim ve kararlılıklar yürüdüklerini söyledi.

Mevlidin ardından ülkücüler, Fatih Mahallesi Baki Sokak’ta Başbuğ Alparslan Türkeş’in ismini taşıyan parka da anma programı düzenledi. Alparslan Türkeş’in anıtının önünde açıklama yapan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Alparslan Türkeş Parkı 2017 yılında Başbuğumuzun doğumunun 100’üncü yıl devriyesi münasebetiyle Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın dilekçesi, MHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı’nın önergesi ile Çerkezköy Belediye meclisinden oy birliği ile geçerek ilçemize kazandırılmış olup, Başbuğumuzun adının 100’üncü yılında yaşatılması tasarlanmıştır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER

Ölümünün 22’nci yılında Başbuğ Alparslan Türkeş’i dualarla, Yasin-i Şeriflerle andıklarını dile getiren Aydeniz, “Allah başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehit ve gazilerimiz, Alparslan Türkeş ve dava şehitlerimizin ruhuna rahmet eylesin” diye konuştu. Aydeniz’in konuşmasının ardından ülkücüler ‘Ülkücü Yemini’ etti.
Haber / Özge MERİÇ