Vali Canalp öğrencileri ağırladı

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında ulusal alanlarda düzenlenen yarışmalarda Edirne'yi başarıyla temsil eden öğrencileri ağırladı.  

GÜNDEM 4.04.2019 16:41:00 0
Vali Canalp öğrencileri ağırladı

Edirne Valiliği Toplantı Salonu'nda Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı başkanlığında düzenlenen kabulde, Müdür Yardımcıları Kemal Soytürk, Cemal Turan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ile dereceye giren okulların öğrenci, danışman öğretmen ve yöneticileri yer aldı.

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında ulusal alanlarda düzenlenen yarışmalarda Edirne'yi başarıyla temsil eden öğrenciler Edirne Valisi Ekrem Canalp'i ziyaret etti. Ziyarete 13. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması İstanbul Avrupa Bölgesi Finalinde Değerler Eğitimi, Kimya, Teknolojik Tasarım, Biyoloji, Tarih ve Fizik Alanlarında birinci ve ikinci olan öğrenciler, 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalinde Matematik Alanında birinci olan öğrenciler ile Okul Sporları Dart Yıldız Kızlar Türkiye Müsabakaları Şampiyonu olan İsmail Güner Ortaokulu öğrenciler, beraberlerinde okul müdürleri ve danışman öğretmenleri katıldı. Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne'yi başarıyla temsil eden tüm öğrencileri, danışman öğretmenleri, eğitim yöneticilerini ve öğrencilerin ailelerini tebrik ederek başarılarının devam etmesini diledi. Vali Canalp, başarılı öğrencilere ve danışman öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber / Ruşa ELMA