Tekirdağ Altın Ambulans ödülünü aldı

Her yıl 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen, Altın Ambulans Sağlık Ödülleri'nde Tekirdağ 4 kategoride "Altın Ambulans" ödülüne layık görüldü.

GÜNDEM 26.03.2019 16:38:00 0
Tekirdağ Altın Ambulans ödülünü aldı

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla her yıl 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen, Altın Ambulans Sağlık Ödülleri'nde Tekirdağ 4 kategoride "Altın Ambulans" ödülünü aldı.

 

ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

 

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir makamında, Sağlık Hizmetleri Başkanı  Uzm.Dr. Mustafa Dönmez’e ödülünü takdim etti. Uzm. Dr. Aykut Demirkıran, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Haci Bayram Zengin ve Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı da Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez'i tebrik etti. Başkan Kategorisinde Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Hekim Kategorisinde Dr. Hamit Işıkalp, Hemşire Kategorisinde Hilal Şengel, Ekip Kategorisinde Tekirdağ UMKE ödül aldı.

 

Haber / Özge MERİÇ