İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası düzenlendi

Özel Çerkezköy Uğur Okulları Okul Aile Birliği ve Çerkezköy Kent Konseyi İşbirliği ile ihtiyaç sahiplerine yönelik "Kullanılabilir Her Türlü Eşya Yardımı Kampanyası" düzenlendi. ?

GÜNDEM 26.03.2019 16:36:00 0
İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası düzenlendi

Özel Çerkezköy Uğur Okulları Okul Aile Birliği ve Çerkezköy Kent Konseyi tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir ay süren kampanya kapsamında kullanılabilir durumda olan temiz ve yıpranmamış çocuk ve yetişkinler için kıyafet, mutfak eşyası,  koltuk takımı, elektronik eşyalar, halı, bebek arabası gibi yardımlar okul aile birliği ve okul tarafından kabul edildi. Toplanan yardımlar, öğrencilerin okulu yönetiminin ve okul aile birliğinin katılımı ile Çerkezköy Kent Konseyine teslim edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yapılan yardımlarla ilgili teşekkür açıklamasında bulunan Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, "Uğur Okulları olarak öğrencilerimizin velilerimizin sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteği görünce bizler çok mutlu oluyoruz. Bizlerin beğenmediği, kullanmadığı veya eskidiği için bir kenara attığı eşyalara muhtaç o kadar çok insan var ki çevremizde ve bizler onlara destek olmak, kullanılabilir durumdaki eşyaları yeniden değerlendirmek ve en önemlisi öğrencilerimize yardımlaşma duygusunu kazandırmak amacıyla çıktık yola. Bu projede Çerkezköy Kent Konseyi ile işbirliği yaptık. Yardımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ