Mandalı: 15 bin fark yetmez, 20 bine çıkarmalıyız

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, mitinglerini Bahçelievler Mahallesi'nde sürdürdü.  Elde ettikleri analizlere göre 15 bin farkla önde oldukla

GÜNDEM 26.03.2019 17:18:00 0
Mandalı: 15 bin fark yetmez, 20 bine çıkarmalıyız

Gazi Osman Paşa Camii önünde bulunan meydanda düzenlenen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Bulgaristan’tan Kapaklı’yı ziyarete gelen Abdulköy Muhtarı Emine Hamid, Kınalıköy Muhtarı Erhan Ahmed, Dursunköy Muhtarı Yusuf Kadir, Habipköy Muhtarı İbrahim Ahmed, Kılıçköy Muhtarı Zakir Sadullah, Samuel Belediyesi Meclis Başkanı Cevdet Ahmed ile Kapaklılı vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

HEP BİR AĞIDAN SESLENDİRDİLER

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin konuşma yaptı. Mitingde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sözlerine Halit Fahri Ozansoy’un “Vatan Destanı” isimli şiirinden alıntı yaparak başladı. “Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere inat hep birlikte söyleyelim” diyen Başkan Mandalı ile binlerce vatandaş ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını hep bir ağızdan seslendirdi.

 

“FARKI 20 BİNE ÇIKARALIM”

 

Şarkının ardından konuşmasını sürdüren Başkan Mandalı “Kapaklı’da beka sorunu yok. Bugün burada hepimizin elinde şanlı Türk Bayrağımız var. Bizde ayrı gayrı yok, birlik var, beraberlik var. Demek ki Kapaklı’da beka sorunu falan yok. Kapaklı’da sahtecilik sorunu var, montajcılık sorunu var. Onu da vatandaşımız 31 Mart’ta halledecek inşallah” dedi. Elde ettikleri analizlere göre 15 bin farkla önde olduklarını söyleyen Mandalı “Ancak bu yetmez, sizden bu farkı 20 bine çıkarmanızı istiyorum. Herkes sandığa giderken yanında bir kişiyi daha götürsün ve bunlara çok güzel bir ders verelim” dedi. Sundukları hep projeyi yapacak güçte olduklarını söyleyen Mandalı “15 yıldır bu topraklara hizmet ediyoruz. Kapaklı her yıl binlerce göç alıyor. Bu göç dalgası, hizmet ihtiyacını da sürekli artırıyor. Buna rağmen 15 yıl boyunca bir kuruş faiz ödemedik. Çok şükür borçsuz bir Belediyemiz var” dedi. Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kat olan imarı 4 kata çıkardıklarını dile getiren Mandalı “İmar planında yaptığımız bu düzenleme sayesinde Bahçelievler’de ikamet eden vatandaşlarımıza çok faydalı bir hizmet gerçekleştirmiş olduk. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

“MODERN YAYA ÜST GEÇİDİ HAYATA GEÇİYOR”

 

Vahit İnce Üst Geçidinin artık ihtiyacı karşılayamadığını, bu nedenle Modern Yaya Üst Geçit projesini tasarladıklarını belirten Mandalı “Bu dönemde projemizin ihalesini gerçekleştirdik ancak ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı yapımına başlanamadı. İnşallah 2019 yılında bu projemizi de hayata geçirerek Kapaklı’mıza çok güzel bir yatırım daha kazandırmış olacağız” dedi. Mandalı, Bahçelievler Mahallesi’nde ıslah edilen derenin 2 yakasına da çok büyük bir park ve yaşam alanı yapılacağını söyledi.


“12-0’I KUTLAYACAĞIZ”

İrfan Mandalı’nın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak da “2019’da seçildiğimizin hemen ertesi günü, Kapaklı asfalt konusunda hak ettiği önceliği alacak. Park ve rekreasyon alanlarına çok önem veriyor Başkanımız. Bu yüzden Cumhuriyet Parkımızı da en kısa sürede hizmetinize açacağız. Engelli Evi ve Yaşam Merkezimiz de söz verdiğimiz her şey yerine gelecek. Sayın Başkan hizmete devam edecek. Onun yetmediği yerde sonuna kadar arkasında olacağım. Gözünüz arkada kalmasın. 1 Nisan’da Kapaklı’da Sayın Başkanımın elini kaldırarak 12-0’ı kutlayacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU